Poorten & hekwerken

POORTEN & HEKWERKEN

De poorten en hekwerken die bij Laswerken Van Gorp gemaakt worden, zijn steeds ontworpen volgens de wensen van de klant. Volgens een volledig nieuw ontwerp of geïnspireerd door een bestaande poort of hekwerk.

We leveren hierbij steeds maatwerk af, er zijn dus geen 2 dezelfde poorten of hekwerken. Alles kan door ons geplaatst worden, maar de klant kan ook kiezen om de plaatsing zelf uit te voeren.

Ben je op zoek naar een ervaren en kwalitatieve lasser voor jouw tuinpoort , omheiningen of andere hekwerken ?  Laswerken Van Gorp levert prijs/kwaliteit , wens je hier voor een vrijblijvende offerte te ontvangen, graag verwijzen we je hiervoor naar onze offerte– of contactpagina

VOETGANGERSPOORTJES

Voetgangerspoortjes worden geplaatst als er vooral te voet of met de fiets gebruik gemaakt wordt van de doorgang. Deze komen in 1 vleugel, een draaivleugel of een schuifpoort.

Meer voetgangerspoortjes

ENKELE VLEUGELPOORTEN

Een enkele vleugelpoort kan vaak plaatsbesparend zijn tov dubbele vleugelpoorten. Vooral bij smalle doorgangen kan dit een belangrijk argument zijn om voor 1 vleugel te kiezen.

Meer enkele vleugelpoorten

DUBBELE VLEUGELPOORTEN

Een dubbele vleugelpoort is de meest gekozen poort. Dit door het grote gebruiksgemak zodat er ook 1 smallere vleugel gebruikt kan worden en dus niet altijd de grote vleugel zoals bij een enkele vleugelpoort.

Meer dubbele vleugelpoorten

SCHUIF- EN ROLPOORTEN

Een schuifpoort kan een mooi alternatief zijn voor een draaipoort als er voldoende ruimte is om de poort naartoe te laten schuiven. Er kan gekozen worden voor een model met grondrail of een vrijdragende poort.

Meer SCHUIF- EN ROLPOORTEN

Hekwerken

MEER ANDERE POORTEN

AUTOMATISATIE

Voor de automatisering van onze poorten werken we al sinds 2008 met Faac. Faac levert degelijke automatisaties en toebehoren voor zowel draai- als schuifpoorten. We werken zoveel mogelijk met 24v motoren omdat deze stiller, en veiliger en onderhoudsarm zijn.

Meer automatisatie