Diversen

Terras overkappingen

Om van meer comfort op het terras te genieten kan er gekozen worden voor een overkapping. Zo blijven de meubels droog en kan er ook, door te combineren met stalen ramen, tegen de wind beschermd worden. Een overkapping kan ook visueel een mooie aanvulling aan de woning betekenen. Ook kan ze in de zomer de zon tegenhouden en in de koude maanden, als de zon lager staat, komt deze toch tot tegen de gevel om alsnog de woning op te warmen.

TRAPPEN & BALUSTRADES

Trappen, balustrades en handgrepen worden steeds op maat gemaakt en geplaatst. Dit kan zowel binnen als buiten zijn. Een volledig metalen trap of een metalen trap met houten treden. Een balustrade met weinig doorkijk voor privacy op een dakterras of een open model om het zicht op de tuin te behouden. Een handgreep met of zonder verlichting, gemonteerd aan de muur of op de trap.

STALEN RAMEN

Ook in de tuin kunnen stalen ramen een meerwaarde betekenen. Bijvoorbeeld om 1 of meer zijden van een bijgebouw dicht te maken om ook in de tussenseizoenen te kunnen genieten van het buitenleven. Zo houd je het open zicht op de tuin maar kan je toch de warmte van de zon voelen achter het glas. Ook kan er efficiënter verwarmd worden mocht dit toch nodig zijn.

CARPORTS

De carport is een vaak onmisbare bergplaats voor de auto, fietsen en dergelijke droog en beschermd buiten te stallen. Deze kan vrijstaand of tegen de woning geplaatst worden. Het dak wordt hierbij geïsoleerd om condens te vermijden.

PRAKTISCH

Ook voor tal van praktische zaken maken we oplossingen op maat. Een maatwerk deksel voor een keldergat, een houtbak voor haardhout netjes te bewaren, alles kan.